CURSES

DISS
25
Març

El Gravel és una modalitat de ciclisme que neix de la necessitat de poder circular amb l’agilitat de la carretera també a les pistes de grava, d’aquesta manera s’ eixamplen les opcions per dissenyar rutes fins a racons més remots dels que l’asfalt permet.

Sovint les “sortides” Gravel, són veritables aventures de descoberta del territori, ja que són rutes de prous quilòmetres per recòrrer part d’un territori i el fet que no siguin competitives, permeten que els participants gaudeixin del recorregut sense pressa i disfrutants dels paisatges. També són circuit amb sortida i arribada al mateix punt i amb avituallaments durant els recorregut. No van cronometrades.

Aquesta seria la primera cita del calendari, la primera prova del circuit de Gravel.

DISSABTE
15 JUNY

UNA MANERA D’ENSENYAR ELS VALORS DE L’ESPORT I LA VIDA

Els planters de l’esport són el seu futur i l’actiu més important de la societat, així que a Ocisport potenciem de nou el circuit en el qual podran participar els nens i nenes que s’iniciïn en el ciclisme de base.

Ocisport Youth Academy estrena seu a Andorra amb un circuit de BTT “la versió kids del circuit Super Cup” anomenat Super Cup Youth.

DISSABTE
15 JUNY

Es tracta del circuit d’XCO més prestigiós del Sud d’Europa i que al costat del de la Copa Catalana Internacional BTT un dels que més punts UCI reparteix arreu del món.

Després de 22 edicions de la competició i varies edicions a Andorra, aquest 2024 hi torna en la seu de Naturland.

DIUMENGE
16 JUNY

La seva filosofia és oferir recorreguts atractius per comptar amb corredors capdavanters però accessibles per bikers que s’inicien en l’esport. Gràcies a un conjunt de seus consolidades que generen uns traçats divertits per a tots els seus participants.

En aquesta seu hi ha uns trams de pistes i corriols en els que els participants coneixeran un paradís de la BTT.

DIUMENGE
17
MARÇ

BICICLETADA POPULAR

Una prova no competitiva oberta a tots aquells que volen gaudir de la bicicleta al festival de Gavà.

DIUMENGE
26 MARÇ

El circuit E-bike s’acosta a la filosofia de la Gravel. També son sortides participatives i experiencials, sense cronometratge. És una manera de disfrutar cómodament dels recorreguts i conèixer nous territoris amb les bicicletes elèctriques.

Creiem que una ruta que compleixi amb la filosofia e-bike, seria visitar el castell d’ Eramprunyà i l’ Ermita de Bruguers, podent fer un avituallament en algun d’aquests punts.